HECHTEL-EKSEL Pundershoek


 

Tussen het Astridplein en Doctoorsveld te Eksel is gestart met de bouw van 18 woongelegenheden. Het is een mix van woningen en appartementen met verschillende typologieën.

Het project bestaat uit drie blokken. Op het inplantingsplan hieronder zie je de inplanting van de verschillende woonblokken.

Blok A:

In blok A bevinden zich 6 woningen en boven de carports 2 appartementen. De eerste 2 en laatste 2 woningen hebben 3 slaapkamers voor maximaal 5 personen en een tuintje met berging. Ze hebben een toegewezen parkeerplaats in de straat.

De middelste 2 woningen hebben 2 slaapkamers voor maximaal 4 personen. Ook deze woningen hebben een tuintje met berging en een carport voor de wagen.

De 2 appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en hebben 2 slaapkamers voor 3 personen. Deze appartementen hebben een carport een tuintje met berging.

Blok B

In blok B zijn 2 halfopen woningen voorzien met bovenop de carports een appartement. Alle drie de woningen hebben een tuintje met berging. Het appartement en 1 woning hebben een carport. De derde woning krijgt een toegewezen parkeerplaats in de straat.

De 2 woningen hebben 4 slaapkamers voor maximaal 5 personen. Het appartement heeft 2 slaapkamers voor maximaal 3 personen.

Blok C

Tegenover blok B, ligt blok C met de achterzijde tegen de achtertuintjes van de woningen aan het Astridplein.

Gelijkvloers bevinden zich vier appartementen met 1 slaapkamer voor maximaal 2 personen. Deze hebben alle vier een tuintje met berging. Twee appartementen hebben ook een inpandige garage. De andere twee krijgen een toegewezen parkeerplaats in de straat.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 appartementen. Deze hebben 2 slaapkamers. Twee appartementen zijn voorzien voor 4 personen, eentje voor maximaal 3 personen. Deze laatste heeft ook een eigen privétuintje met berging. De andere twee hebben een terras op de eerste verdieping. Parkeren gebeurt in de carport of op een toegewezen parkeerplaats in de straat.

De werken zijn gestart op 19 oktober 2015 en werd besteld voor 2.156.112 EUR.

De woningen worden sedert 1 juni 2017 verhuurd.

Architect: Geels architectenbureau uit Geel

Aannemer woningen: nv Lamers uit Hamont-Achel

Ontwerper infrastructuur: Carlier uit Westerlo

HECHTEL-EKSEL, Meidoornstraat