GRATIS Energiescan- en waterscan


Wil je een lagere energiefactuur? Vraag een gratis energiescan aan! 

Wie huurt bij Kempisch Tehuis, heeft recht op een gratis energiescan. Wanneer je een energiescan aanvraagt, komt er een energie-adviseur langs. Die geeft je handige en eenvoudige tips om energie te besparen. Hierdoor kan je je maandelijkse energiefactuur op een eenvoudige manier verlagen. 

Wanneer je dat wil, zoekt de energieadviseur samen met jou naar een voordeliger energiecontract. Misschien kan ook jij hierdoor enkele tientallen euro’s per maand besparen! 

Kempisch Tehuis werkt voor de energiescans samen met Stebo. Zij geven onafhankelijk en gratis advies aan al onze bewoners. 

Wie geld wil besparen op zij​n energiefactuur, vraagt best een gratis energiescan aan bij:Nadia Swijsen, 089/39 16 64 of vul hieronder het contactformulier in. Nieuwe huurders worden automatisch door Stebo gecontacteerd voor een energiescan. Uiteraard als de huurder hiermee heeft ingestemd.

Kijk hier of je recht hebt op een gratis waterscan

Vind je je waterverbruik, en dus ook je facturen, aan de hoge kant? Een waterscan kan er misschien voor zorgen dat je waterverbruik naar beneden kan. Minder verbruik is een lagere factuur! Tijdens een waterscan komt er een energieadviseur langs die samen met jou naar je waterverbruik kijkt. Hij geeft je enkele handige en eenvoudige tips waardoor je je verbruik kan doen dalen.  

Een waterscan is een gratis en onafhankelijk advies. Je hebt recht op een gratis waterscan als je eerst een energiescan aanvraagt én een extreem hoog verbruik hebt. (de helft hoger dan het gemiddelde). 

Om te weten of je recht hebt op een gratis waterscan, moet je dus je waterverbruik kennen. We zoeken het samen met je uit. Neem je afrekeningsfactuur van de watergroep er even bij. 

Voorbeeld uit afrekeningsfactuur: 

 • kijk naar je verbruik (in m³) 
 • met hoeveel personen ben je ingeschreven in de woning?
 • Je hebt recht op een gratis waterscan als je:
  • alleen bent, en meer dan 72m³ water verbruikt 
  • Met 2 personen bent, en meer dan 113m³ verbruikt 
  • Met 3 personen bent, en meer dan 156m³ verbruikt 
  • Met 4 personen bent, en meer dan 191m³ verbruikt 
  • Met 5 personen bent en meer dan 231m³ verbruikt 

Contactgegevens onderhoud

Onderhoudsdienst, Centrum Zuid 3013, 3530 Houthalen-Helchteren
Tel.011 81 07 20
onderhoudsdienst@cvkt.be

Aanvraag energiescan

6 + 6 =

GRATIS energie- en waterscans