Je wil weten hoe goed jouw woning scoort op het vlak van energie- en waterverbruik?  Benieuwd naar maatregelen, premies en leningen om je verbruik te doen dalen?

Voor huurders die huren bij Kempisch Tehuis komt er gratis een energieadviseur langs die een snelle doorlichting maakt het energieverbruik van de woning. Na de energiescan geeft de adviseur tips hoe energie bespaard kan worden (verwarming, verlichting, huishoudtoestellen,…). Tijdens het gratis huisbezoek voert de adviseur ook meteen de nodige, kleine energiebesparende maatregelen uit.

Net zoals een energiescan kunnen huurders van Kempisch Tehuis ook een gratis waterscan aanvragen. Let op, je moet wel eerst een energiescan uitgevoerd hebben en je waterverbruik moet voor de helft hoger liggen dan het gemiddelde.

Klik hier voor meer info.

nieuws Gratis energie- en waterscan voor huurders bij Kempisch Tehuis